Eos Vitrium 013 4 5final
Eos_Vitrium_013_4_5final
Eos_Vitrium_019_20_21final
Eos_Vitrium_022_3_4final
Eos_Vitrium_031_2_3final
Eos_Vitrium_083_4_5final
Eos_Vitrium_092_3_4final
Eos_Vitrium_104_5_6final
Eos_Vitrium_136final
Eos_Vitrium_146final
Eos_Vitrium_152final
Eos_Vitrium_158final
Eos_Vitrium_165final
Eos_Vitrium_183final
Eos_Vitrium_205final
Eos_Vitrium_238final
Eos_Vitrium_235final
Eos_Vitrium_225final

Client:
Vitrum

Date:
June 2014

Simple schemes can often deliver more impact, especially when the change is so dramatic.

This reception really needed updating and was a classic example of how some colours can age a building very quickly. The expanse of orange polished plaster has been neutralised with tones of grey and blue. The stainless steel fluorescent lighting has been replaced with low energy LED down lights and the seating areas have been softened by these beautiful Artemide Issy Miyake fittings.

We started from scratch with the reception desk and associated joinery and created a bespoke solution from composite stone resins in order to complement the retained limestone floor.

The digitally printed wall covering was created by our own interior designer and delivers a bold and unique focus for tenants and visitors.

We refurbished the existing limestone floor, which looks like new, delivering an affordable and sustainable Reception Scheme.