Eos StAndrewsHouse 060final
Eos_StAndrewsHouse_060final
Eos_StAndrewsHouse_082final
Eos_StAndrewsHouse_096final
Eos_StAndrewsHouse_107final
Eos_StAndrewsHouse_245final
Eos_StAndrewsHouse_087final
Eos_StAndrewsHouse_130final
Eos_StAndrewsHouse_143final
Eos_StAndrewsHouse_160final
Eos_StAndrewsHouse_221final
Eos_StAndrewsHouse_224final
Eos_StAndrewsHouse_247final
Eos_StAndrewsHouse_273final
Eos_StAndrewsHouse_292final
Eos_StAndrewsHouse_299final
Eos_StAndrewsHouse_004final
Eos_StAndrewsHouse_019final
Eos_StAndrewsHouse_034final

Client:
St Andrew’s House

Date:
November 2012

Refurbishing the reception of an occupied building presents a few challenges. We needed to work quickly and quietly and deliver the very best quality of finish.

Our painstaking attention to detail and meticulous planning ensured that this project was delivered on time and with a minimum disruption to the tenants and building management team.

As always, we have endeavoured to install sustainable products which have been selected for both aesthetics and durability whilst LED lighting and inverter air sourced heat pumps ensure lower running costs.