Eos OpenLogic 034final
Eos_OpenLogic_034final
Eos_OpenLogic_041final
Eos_OpenLogic_048final
Eos_OpenLogic_068final
Eos_OpenLogic_071final
Eos_OpenLogic_104final
Eos_OpenLogic_156final
Eos_OpenLogic_163final

Client:
Open Logic, Worcester

Date:
January 2011

IBM Business Partner Open Logic approached Eos Interiors to help them with the relocation of their Worcester regional office. The design incorporated structural full height glazed partitions built into the existing vaulted ceiling with full height glass doors.We designed a solution to manage the clients extensive storage requirements consisting of a bespoke locker system, open bookcases and storage wall with whiteboard backs to capture those creative moments! Complemented with Herman Miller workstations and Orangebox seating.

“Working with Eos was fantastic. They understood what Open Logic wanted and very quickly put some proposals forward to help us decide how to get the most out of our office space. They were very responsive when we decided to pursue a different office space, and very professional when it came to quoting for and undertaking the work. The result is excellent – we have an office that is a joy to work in; everyone loves it, it’s flexible and supports the type of team collaboration that makes our business successful.”
Paul Collins, CTO (Europe)