Eos Putney NUT 015 6 8final
Eos_Putney_NUT_015_6_8final
Eos_Putney_NUT_040_1_2final
Eos_Putney_NUT_046_7_8final
Eos_Putney_NUT_061_2_3final
Eos_Putney_NUT_076_7_8final
Eos_Putney_NUT_100_1_2final
Eos_Putney_NUT_124_5_6final
Eos_Putney_NUT_127_8_9final
Eos_Putney_NUT_133_4_5final
Eos_Putney_NUT_145_6_7final
Eos_Putney_NUT_151_2_3final
Eos_Putney_NUT_169_70_71final
Eos_Putney_NUT_178_79_80final
Eos_Putney_NUT_201final
Eos_Putney_NUT_210final
Eos_Putney_NUT_216final
Eos_Putney_NUT_221final
Eos_Putney_NUT_232final
Eos_Putney_NUT_242final
Eos_Putney_NUT_247final
Eos_Putney_NUT_255final
Eos_Putney_NUT_267final
Eos_Putney_NUT_274final
Eos_Putney_NUT_286final
Eos_Putney_NUT_318final
Eos_Putney_NUT_336final

Client:
NUT

Date:
February 2014

When the NUT decided to relocate their regional London office to the Riverside Quarter in Putney they gave us a call. We wanted to make the most of the light and make sure that our scheme embraced the full height glazing and contemporary architecture.

We have introduced some quiet spaces for reading and the breakout spaces offer a social hub for a progressive workplace. The light aspect of the office also allowed us to introduce a more vibrant palette which we think looks great.