Eos WebberSt 010 1 2final
Eos_WebberSt_010_1_2final
Eos_WebberSt_019_20_21final
Eos_WebberSt_025_6_7final
Eos_WebberSt_043_4_5final
Eos_WebberSt_053final
Eos_WebberSt_059final
Eos_WebberSt_064final
Eos_WebberSt_070final
Eos_WebberSt_085final
Eos_WebberSt_089_90_91final
Eos_WebberSt_101final
Eos_WebberSt_103final
Eos_WebberSt_108_09_10final
Eos_WebberSt_115_6_7final
Eos_WebberSt_121final
Eos_WebberSt_139_40_41final
Eos_WebberSt_145_6_7final
Eos_WebberSt_157_8_9final
Eos_WebberSt_188final
Eos_WebberSt_197final
Eos_WebberSt_202final
Eos_WebberSt_212final

Client:
Norman Rourke Pryme

Date:
July 2015

We love the clean lines that the furniture and storage delivers on this scheme. We have enjoyed working with Myles and Mark for many years and were delighted to help them with their own offices.

The exposed soffit and suspended lighting embrace the nature of the buildings construction and add valuable height to the Lower Ground office space. We were pleased to deliver this project from a concrete shell in just 9 weeks.