Eos NASUWT OrionHouse 01 2 3final
Eos_NASUWT_OrionHouse_01_2_3final
Eos_NASUWT_OrionHouse_07_8_9final
Eos_NASUWT_OrionHouse_16_7_8final
Eos_NASUWT_OrionHouse_26_7_8final
Eos_NASUWT_OrionHouse_41_2_3final
Eos_NASUWT_OrionHouse_53_4_5final
Eos_NASUWT_OrionHouse_59_60_61final
Eos_NASUWT_OrionHouse_62_3_4final
Eos_NASUWT_OrionHouse_71_2_3final
Eos_NASUWT_OrionHouse_86_7_8final
Eos_NASUWT_OrionHouse_92final
Eos_NASUWT_OrionHouse_95final
Eos_NASUWT_OrionHouse_105final
Eos_NASUWT_OrionHouse_107final
Eos_NASUWT_OrionHouse_108final
Eos_NASUWT_OrionHouse_111final
Eos_NASUWT_OrionHouse_118final
Eos_NASUWT_OrionHouse_122 1final

Client:
NASUWT

Date:
May 2016

An orange and grey affair at the NASUWT offices in London, this scheme was pulled together to draw in bright colours and make a bold and vibrant impression.

Public office landscape embedded into the open-plan working area creates an interesting ‘jump space’ solution for impromptu meetings and quick catch-ups.

Everything is brought together nicely with classic white details to reflect light and keep the design bright and contemporary.