Eos NASUWT BuryStEdmunds 07 8 9final
Eos_NASUWT_BuryStEdmunds_07_8_9final
Eos_NASUWT_BuryStEdmunds_16_7_8final
Eos_NASUWT_BuryStEdmunds_19_20_21final
Eos_NASUWT_BuryStEdmunds_37_8_9final
Eos_NASUWT_BuryStEdmunds_40_1_2final
Eos_NASUWT_BuryStEdmunds_50 1_0_1final
Eos_NASUWT_BuryStEdmunds_58_59_60final
Eos_NASUWT_BuryStEdmunds_100_98_99final
Eos_NASUWT_BuryStEdmunds_105final
Eos_NASUWT_BuryStEdmunds_124final
Eos_NASUWT_BuryStEdmunds_133final
Eos_NASUWT_BuryStEdmunds_142final
Eos_NASUWT_BuryStEdmunds_149final
Eos_NASUWT_BuryStEdmunds_177_8_9final
Eos_NASUWT_BuryStEdmunds_195_6_7final

Client:
NASUWT

Date:
March 2016

The design intention for this project surrounded the notion of creating an identity, a fresh image for the NASUWT.

Scheme development unfolded periodically and instinctively, in the first instance we sought after the scenic nature of the encompassing area to inform the pairing fabrics and finishes, denote spaces and identify furniture specifications.

The new interior is earthy, textured and interesting with muted tones inspired by the building’s natural surroundings, successfully evoking the concept of drawing the outside, in.

A warm, authentic and inviting office environment.