Eos FournierHouse013
Eos_FournierHouse013
Eos_FournierHouse045
Eos_FournierHouse055
Eos_FournierHouse061
Eos_FournierHouse076
Eos_FournierHouse084
Eos_FournierHouse104
Eos_FournierHouse126
Eos_FournierHouse129
Eos_FournierHouse144
Eos_FournierHouse153
Eos_FournierHouse160
Eos_FournierHouse223
Eos_FournierHouse230

Client:
Fournier House

Date:
February 2011

Bespoke digital wall coverings ensure that this office is totally individual. Fabric wall panels tie in the look and assist with sound attenuation. Sliding glass doors make the most of small spaces and allow light through the office. The very latest furniture was selected from Herman Miller, Senator and Orange Box, while the flooring design helps make the space look larger. The pendant fittings add drama and interest and prove that an LG7 lighting scheme doesn’t always need to use recessed modular fittings and suspended ceilings.